bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Гореща линия: 555-666-0606   

PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot - PlusToken STO (Security Token Offering) - Възползвайте се от опцията и поставете криптовите си валути в напълно арбитражна търговия без риск.


Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
Можете да изтеглите активите си от арбитражна търговия по всяко време обратно в портфейла си. Печалбите се изплащат ежедневно във вашия портфейл.: Plus Token - AI търговия в момента е достъпна за следните крипто валути: BitCoin, Ethereum, DCEP / E-CNY, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash и EOS. Можете да увеличите сумата на депозитите си в арбитраж по всяко време. България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

У дома - PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot
AI-Dog (Smart Dog)


Всеки може да използва портфейла пасивно, за да управлява отдалечено своите активи и по този начин сигурно срещу хакери и анонимно.

Въпреки това, PLUS TOKEN твърди, че расте възможно най-бързо, за да стане водещ доставчик на портфейли, обмен и плащане.
Офертата: Потребителите могат да прехвърлят своите крипто-валути (изцяло или частично) на интегрираната така наречена "AI-Dog".

Използването на AI-Dog не е задължително, а е опция, предлагана от PlusToken за генериране на пасивни бонуси.
Арбитражната търговия е най-сигурната форма на търговия, тъй като не са възможни загуби.

Понастоящем месечните бонуси от около 10% (приблизително 0,33% на ден) се изплащат по депозити в AI-Dog.

Изплащането се прави ежедневно в портфейла на активни потребители на PlusToken. В рамките на портфейла вашият PlusToken може да бъде променен по всяко време в BTC, XRP и EOS и след това те могат да бъдат изплатени по всяко време.

За да участвате в търговията с арбитраж, се изисква депозит от поне $ 500 в поне една крипто валута. Максималният размер на депозитите в AI-Dog-Robot е $ 50,000.
Депозитите в AI-Dog могат да бъдат прехвърлени обратно в PlusToken портфейла при всяко време. За таксуване през първите 28 дни ще бъде начислена еднократна такса в размер на 5%. Започвайки от 29-ия ден таксата е 1%.
По подобен начин съществуващ депозит в AI-Dog може да бъде увеличен по всяко време (например, да се използва ефектът на лихвените проценти чрез реинвестиране на бонусните плащания).

Работата с AI-Dog е много проста:


инструкции

Прехвърляне на депозити в AI-Dog

1.) След вход кликнете върху "Profile".

2.) След това се обадете на AI-Dog.

3.) Отворете AI-Dog за избраната валута (тук Bitcoin / BTC). За да направите това, плъзнете ключа надясно.

4.) Появява се прозорецът за въвеждане на сумата.

5.) Въведете сумата в избраната криптова валута (тук например 0.06 БТК).
 ВАЖНО: Въведете стойност с точка и НЕ с запетая !! *
Въведете паролата за транзакция и кликнете върху "OK".

6.) 0.06 БТК бяха прехвърлени от Wallet на AI-Dog.

В този пример, 0.06 BTC е прехвърлен от вашия портфейл към AI-Dog. От тази сума ще получавате бонуси, които ще се кредитират ежедневно на вашия PlusToken портфейл.
Забележка: Размерът на първото прехвърляне трябва да бъде по-висок от еквивалента на $ 500.Увеличаване на съществуващите депозити

1.) Отворете AI-Dog и кликнете върху избраната валута (тук например BitCoin / BTC).

2.) Ще се отвори прозорец за вход за сумата, която ще се увеличи.

3.) Тук: съществуващ депозит от 0.0995 BTC трябва да бъде увеличен с 0.5 BTC. Тогава има 0.5995 BTC в AI-Dog-Robot.
 ВАЖНО: Въведете с десетична точка и НЕ с запетая !! *
След това кликнете върху "+" (плюс).

4.) Появява се прозорецът за въвеждане на паролата за транзакция.

5.) Въведете парола за транзакция и кликнете върху "OK".

В този пример съществуващият депозит от 0.0995 BTC е увеличен с 0.5 BTC. 0,5 BTC са прехвърлени от Wallet към AI-Dog-Robot. Вече ще получите бонус за 0.5995 БТК, който ще се кредитира ежедневно до вашия PlusToken портфейл.Прехвърляне на депозити обратно в портфейла

Избор на крипто-валута, който трябва да бъде прехвърлен от AI-Dog обратно в портфейла (например BTC, например). За да направите това, натиснете бутона обратно наляво.

В този пример съществуващият депозит BTC ще бъде прехвърлен от AI-Dog обратно в портфейла. Повторно предаване може да се извърши веднъж.
Забележка: Депозитите трябва да останат на AI-Dog-Robot в продължение на най-малко 28 дни. За връщане на трансфер в рамките на първите 28 дни се начислява 5% такса - от 28-ия ден ще се начислява такса от 1% от върнатата сума.
Това възнаграждение се отнася за всеки отделен депозит и всяко едно увеличение на депозита.

*) Забележка за потребители с операционна система IOS (смартфони на Apple):
В зависимост от настройките на телефона ви може да няма десетична запетая на клавиатурата, която се показва. В този случай, моля, напишете желаната сума с десетична точка в напр. теXтов файл. След това копирайте сумата и я поставете в полето за въвеждане на Plus Token-APP. Изтегляне на ръководството
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot STO (Security Token Offering) PlusToken - Търговията с арбитраж генерира печалба от 7% до 18% на месец. В момента около 0.3% се разпределя ежедневно. Това е еквивалентно на месечна доходност от около 10% върху вашите депозити. И без никакъв риск.


български, Bulgarian - България, България, Bulgaria
японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai, - (STO) Security-Token-Offering bulgarski - another wallet
bulgarski - bonus wallet
bulgarski - medical cannabis
bulgarski - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - bulgarski - in cannabis
bulgarski - become an cannabis e-grower
bulgarski - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Заявете уебсайт за безплатен екип
Този уебсайт с вашия Referer-ID и други маркетингови материали се предоставя безплатно, ако преди това сте се регистрирали тук на PlusToken.
НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА ПЛЮСТЕООКЕН
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Телефон: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Mail: [email protected]
Интернет: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Благодаря ви!

Решаващо за успеха ви е силният екип.
Ще получите тази начална страница безплатно, както и допълнителни целеви страници и допълнителни маркетингови материали.


Просто въведете вашия имейл адрес:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Арбитражната търговия е най-сигурната форма на търговия, тъй като не са възможни загуби. Търговията с AI-Dog-Robot (Artificial Intelligence) е само оферта, която можете да използвате. Това не е задължително. - Можете също така да използвате безопасното децентрализирано портфейла на PLUS TOKEN единствено за съхраняване на вашата крипто-валута. : PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot !


Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai, България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023