bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
hotline: +49 15782248200   

PLUS TOKEN APP - Decentralizált Multi-Crypto-Wallet és így tovább - PlusToken STO (Security Token Offering) - Tesztelje, élvezze és felülvizsgálja ezt a lenyűgöző pénztárcát. Az IOS és az Android operációs rendszerekkel rendelkező okostelefonokra való letöltéshez szükséges utasítások


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Elosztott Multi-kripto-pénztárca Elosztott Hőcserélő, fizetési megoldások QR-kód segítségével és Arbitrage Trading ++ Minden egy mobilalkalmazás iOS és Android okostelefonok ++ Vonzó Partnerprogram áttétel: Plus Token -  Tartsa crypto valuta, mint a Bitcoin, Ethereum, litecoin, dózse, Bitcoin-Cash, Ripple, kötőjel és az EOS decentralizált tartósan biztonságos és anonim. Töltse le most az alkalmazást! Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - Security Token Offering (STO)
Főoldal - PLUS TOKEN APP - Decentralizált Multi-Crypto-Wallet és így tovább
PLUS TOKEN: A KRYPTO CURRENCIES KEVENDŐK DECENTRÁLIS, HOSSZABBAN BIZTONSÁGOS ÉS ANONIMIKUS


Ha állandóan biztonságosnak és névtelennek szeretnéd tartani a kriptákat, és még mindig profitot akarsz szerezni, feltétlenül töltsd le a PLUS TOKEN-APP alkalmazást.
Néhány hét múlva már több mint egymillió felhasználó használja a PLUS TOKEN APP alkalmazást.

  • decentralizált crypto-multi-wallet
  • decentralizált csere
  • QR code Fizetési megoldások
  • A kripták nyereséget nyerhetnek egy kapcsolódó bot arbitrázs kereskedelmén keresztül (ez nem kötelező, csak egy lehetőség).
    Az arbitrázs kereskedés azt jelenti, hogy nincs veszteség, csak nyereség!
    Jelenleg a havi 10% -os nyereséget kifizették (napi körülbelül 0,33%).

Minden decentralizált, névtelen, biztonságos a hacker támadásoktól, és nem szabályozható. A mobilalkalmazás ingyen letölthető az IOS és az Android okostelefonokhoz.

És egyébként a cég nagyon jövedelmező bónuszokat fizet a referralokért.


2018 szeptemberében a PLUS TOKEN és Zhao Sheng, a Silicon Valley Venture Fund képviselője 5 milliárd dollár értékű befektetési megállapodást írt alá.
A PLUS TOKEN a globális digitális pénzpiac élvonalában áll, mind a digitális pénzpiaci értékek, mind a vállalati értékelés szempontjából.
Mindössze 5 hónap alatt a PLUS TOKEN már a top 3 pénztárcák között található, ahol a legmagasabb betétek vannak!

A PLUS TOKEN fizetési rendszer QR kóddal, a decentralizált Exchangerrel kombinálva világszerte fellendül.


útmutató letöltése
Referer-ID: 15782248200

PLUS TOKEN APP - Decentralizált Multi-Crypto-Wallet és így tovább STO (Security Token Offering) PlusToken - Keresse meg Referrer / Partner / Affiliate / Disztribútor MLM-en keresztül (Multi-Level-Marketing). Ajánljon és pénzt keres egy ragyogó marketing terv, kompenzációs terv segítségével. Ingyenes honlapot / céloldalat / honlapot kínálunk Önnek.


magyar, Hungarian - Magyarország, Magyarországon, Hungary
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, - (STO) Security-Token-Offering
Ez a webhely a Referer-ID és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: PlusToken.

Kérjen ingyenes weboldalt / marketing anyagot

A PLUS TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
Telefon: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


FONTOS INFORMÁCIÓ:

Ez a weboldal nem a személyes pénzügyi tanácsadás és nem befektetési tanácsot. Az oldalon található információk nem veszi figyelembe az egyéni jellegét a befektetési céljait, pénzügyi helyzetét, illetve beruházási igényeket. Az Ön felelőssége, hogy megállapítsa, az információ ezen a weboldalon szereplő kiválóan alkalmas az egyéni befektetési céljait, pénzügyi helyzetét, illetve beruházási igényeket. Meg kell, hogy ez a felülvizsgálat előtt a befektetési döntés meghozatalakor információk alapján ezen a weboldalon szereplő. .

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Az affiliate program passzív bevételeket kínál a referrereknek, és képes arra, hogy valódi pénzeket 10 szint fölé emeljen. Rendkívüli kompenzációs terv / marketing terv. - Átverés? Értékelés, információ, fogyasztói tesztelés és pénzt készítő tapasztalat a kriptográfiai pénznemmel. : PLUS TOKEN APP - Decentralizált Multi-Crypto-Wallet és így tovább !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - STO - Security Token Offering