bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

DCEP / E-CNY és PLUS TOKEN - PlusToken STO (Security Token Offering) - Kriptocsere / pénztárca / csere a DCEP / E-CNY megvásárlásához. Útmutatások az alkalmazás letöltéséhez az okostelefonra (IOS és Android). Oktatóanyag letöltéshez és ingyenes regisztrációhoz / regisztrációhoz.


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Decentralizált multi-crypto pénztárca, decentralizált csere, fizetési megoldások QR-kódon keresztül és AI kutya arbitrázs kereskedelem ++ Minden egy mobilalkalmazásban Android és IOS okostelefonokra ++ Vonzó partnerprogram az ajánlásokhoz ++ Bónuszprogram a DCEP / E-CNY-hez: Plus Token - Töltse le az alkalmazást most! A biztonságos pénztárca olyan kriptovalutákhoz, mint a BitCoin, LiteCoin, Ethereum, Bitcoin-Cash, DCEP / E-CNY, Doge, EOS, Ripple és Dash - állandóan biztonságos, decentralizált és névtelen. Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - Security Token Offering (STO)
Főoldal - DCEP / E-CNY és PLUS TOKEN
DCEP / E-CNY és PLUS TOKENKína digitális valuta és a Plus Token pénztárca


Első szakasz: DCEP / E-CNY

Mi a DCEP / E-CNY?
 • A DCEP / E-CNY (Digital Currency Electronic Payment) egy törvényes digitális pénznem, amelyet a People's Bank of China bocsát ki. A DCEP / E-CNY alapvetően digitális fizetési eszköz. Az DC a digitális pénznemre, az EP az elektronikus fizetésre utal, azaz: a digitális pénznemre és az elektronikus fizetési eszközökre. Funkcionális tulajdonságai pontosan megegyeznek a papírpénzzel, de digitális formában.
 • A központi bank által kibocsátott DCEP / E-CNY helyettesíti a papírpénzt. Feltételezhető, hogy a DCEP / E-CNY a RMB kínai valuta hatodik kiadása (RMB 3.0, a digitális valuta helyettesíti a hagyományos bankjegyeket és érméket).

A DCEP / E-CNY tulajdonságai és előnyei:
 1. Teljes elfogadás. Egyetlen kínai intézmény vagy magánszemély nem utasíthatja el a DCEP / E-CNY-t. A valuta 1: 1 arányban van kötve a RenMinBi (RMB) kínai nemzeti valutával.
 2. Magas biztonság a központi bank hitelgaranciájának köszönhetően.
 3. A kriptográfiai biztonság két szintje. Volks-Zentralbank - Kereskedelmi Bank - Nyilvános, nincs alapértelmezett műszaki útvonal.
 4. A tartalék pénzrendszer (M0) cseréje. A DCEP / E-CNY helyettesíti az M0-et, amely helyettesíti a készpénzt (a rendszert másodpercenként akár 300 000 tranzakcióra tervezték).
 5. Kettős offline fizetés. Vagyis a fizetések akkor is teljesíthetők, ha mind a fizető, mind a kedvezményezett offline állapotban van. Mindaddig, amíg a mobiltelefon tápellátást kap, két mobiltelefon valós időben csatlakozhat pénzátutaláshoz, amely azután cirkulál, mint a papírpénz.
 6. Anonimitást. A névtelen állami fizetések követelményei kötelező bankkártyák nélkül teljesülnek.
 7. Nagyon magas összegek is fizethetők, de ehhez szükség lehet KYC (Know Your Customer) tanúsításra.
 8. Négy központi bank intézménye összesen 84 technológiai szabadalommal rendelkezik (2019. szeptember szerint).

Milyen problémát old meg a DCEP / E-CNY?
 1. Könnyen hordozható és fizethető (nem szükséges változtatni).
 2. Olcsó (nyomtatás, nyomtatás, visszaszállítás, szállítás, tárolás, kopás) és környezetbarát.
 3. A hamisítás már nem lehetséges (a hamis pénz elleni küzdelem).
 4. Az adatok valós idejű beszerzésének megvalósítása, mint például a pénznem létrehozása, a számvitel és az adatáramlás. Hasznos referenciát nyújt a valutabefektetésekhez, a monetáris politika megfogalmazásához és megvalósításához.
 5. Internet hozzáférés nélkül is fizethető.
 6. Kína monetáris szuverenitásának és jogi státusának védelme.
 7. Az RMB gyorsan nemzetközi fizetési eszközzé válik.

A DCEP / E-CNY eredete
 1. A központi bank 2014-ben felállított egy legális digitális valuta kutatócsoportot, hogy tanulmányozza a blokkláncot és a digitális valutákat.
 2. 2017-ben a központi bank hivatalosan megalapította a China Digital Currency Research Institute-et.
 3. 2018-ban a Digital Currency Research Institute megalapította a "Shenzhen Fintech Co., Ltd." -et, hogy részt vegyen a blokkláncú pénzügyi tranzakciók és más projektek fejlesztésében.
 4. Az első olyan intézmények, amelyek 2019 augusztusában nyertek a központi bank digitális valutáján, az Alibaba, Tencent, a Kínai Ipari és Kereskedelmi Bank, a Kínai Építőipari Bank, a Kínai Bank, a Kínai Agrarbank és a Kínai UnionPay.
 5. 2020 januárjában a központi bank hivatalosan elindította a DCEP / E-CNY és az egész világon történő reklámozását.

Második szakasz: PLUS TOKEN

Mi az a Plus Token?
 1. Decentralizált rejtjelző pénztárca. Nyolc fő digitális valuta támogatja az ingyenes letöltést és regisztrációt, valamint az ingyenes felhasználást.
 2. Készítette: a koreai műszaki csapat, eredetileg a Samsung és a Google Pay.
 3. Havonta kapja meg a kriptobetét 6–18% -át (napi fizetéssel).
 4. A minimális összeg AI-Dog-enként 500 USD.
 5. A maximális összeg számlánként 50 000 USD.
 6. Bármikor kikapcsolhatja a AI-Dog készüléket, és kifizetheti a rejtjeleket.

Hogyan hozza létre a Plus Token nyereségét?
Több eszköz keresztláncú pénztárca.
 1. OTC (Over The Counter) Exchange.
 2. AI-Dog Arbitrage (2015 óta).
 3. Mobil játék hosting.
 4. Mobil fizetési megoldás.
 5. Kereskedő portál.
 6. Beépített decentralizált mobilközpont.
 7. Közösségi média és projekt hosting.

Hogyan regisztrálhatok a Plus Token AI-Dog oldalra?
 1. A (z) AI-Dog korlátozott használata! A használat 10 millió tagra korlátozódik világszerte. Jelenleg 3,8 millió tag van 173 országban. A kínai központi bank 2 millió számlát tart fenn céljaira. Ez azt jelenti, hogy csak 4,2 millió számla áll rendelkezésre.
 2. A regisztráció csak 2022-ig vagy 10 millió tag eléréséig lehetséges - attól függően, hogy melyik történik előbb.
 3. Amikor az Plus Token eléri a 10 millió tagot, az új tagok már nem aktiválhatják a AI-Dog-et.
 4. Az első 10 millió tag azonban havonta 6–18% -os bónuszt kap a következő 2 évben.
 5. Készítsen elő előre mobiltelefon-kártyákat, és vásároljon előre digitális valutákat a AI-Dog-ben lévő betétekhez. A hálózat megnyitása előtt menjen a kiindulási helyzetbe! Az összes pozíció valószínűleg nagyon gyorsan betöltődik!

A DCEP / E-CNY és a Plus Token ökológiai fejlődése és perspektívái

A DCEP / E-CNY hirdetési bevételei a Plus Token-en belül
 1. A reklámbevétel három szintje van. A kínai belföldi reklám 6% -ot, a külföldi reklám 9% -ot jelent a DCEP / E-CNY mennyiségért! A DCEP / E-CNY promóció kampányideje 18 hónap!
 2. 18 hónap elteltével további jutalmak vannak (a bejelentés függvényében), amelyek egész életen át élvezhetők!
 3. Csak a globális Plus Token felhasználók használhatják ki ezt a DCEP / E-CNY hirdetést.
útmutató letöltése
Referer-ID: 1783026792

DCEP / E-CNY és PLUS TOKEN STO (Security Token Offering) PlusToken - BTC, ETH, DCEP / E-CNY, LTC, DASH, BCH, XRP, DOGE és EOS kriptovalutákkal lehet kereskedni és a pénztárcában tartani. A kínai kriptovaluta DCEP / E-CNY vásárlása és cseréje.


magyar, Hungarian - Magyarország, Magyarországon, Hungary
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, - (STO) Security-Token-Offering magyar - another wallet
magyar - bonus wallet
magyar - medical cannabis
magyar - cannabis participation

Kérjen ingyenes csapat weboldalt
Ez a webhely a Referer-ID és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: PlusToken.Ez a webhely az IS-R szolgáltatása
A PLUS TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referer-ID : 1783026792


 
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - A DCEP / E-CNY nemzetközi forgalmazása az PT APP segítségével. Letöltés, bejelentkezés / regisztráció csak hivatkozón keresztül. Részletes útmutató, hogyan működik. - A DCEP / E-CNY pénztárca telepítéséhez itt található egy útmutató, amelyben részletesen és lépésről lépésre ismertetjük a letöltés és a regisztráció végrehajtását, valamint további információkat. : DCEP / E-CNY és PLUS TOKEN !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2021