bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

PLUS TOKEN - PsEx, a PlusToken STO-Exchange most él! - PlusToken STO (Security Token Offering) - Ha a cryptocurrencies-t a mobiltelefonjával szeretné kereskedni, használja a PlusToken STO-Exchange mobilalkalmazását.


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
A Wallet APP felhasználók bejelentkezési adataival bejelentkezhetnek a Psto-Exchange (PsEx) fájlba.: Plus Token - A PlusToken a PsEx-en keresztül cserélhető Bitcoinban (BTC) és a Wallet APP-ben az Ethereumban (ETH). Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - Security Token Offering (STO)
Főoldal - PLUS TOKEN - PsEx, a PlusToken STO-Exchange most él!
PsEx - Plus Token STO Exchange

2018. november 28-án Szingapúrban megrendezésre került a WBF STO Digital Currency Exchange megnyitó ünnepsége. Ebben az esetben a dokumentumok közötti stratégiai együttműködésre a WBF- és Psto-Exchange (PsEx) írtak alá.


2016. december 24-én megkezdődött a PlusToken STO Exchange tesztelése. Mivel 2019/01/29 kripto-valuták és a PlusToken (PLUS) lehet kereskedni itt.

A felhasználók a PlusToken Wallet alkalmazás lehet regisztrálni közvetlenül a fiók nevét és jelszavát, ha Psto-Exchange (PsEx).
Link a webhelyhez (asztali verzió):

https://www.pstoex.com

Ha titkos pénznemeket szeretne kereskedni, látogasson el a weboldalra a mobiltelefonjával. Az oldal alján letölthető link található a PlusToken STO Exchange mobilalkalmazáshoz.

Közvetlen link a Exchange PLUS/BTC (a bal felső sarokban válassza ki a nyelvet):
https://www.pstoex.com/trade?na=PLUS_BTC


Megjegyzés:

A felhasználók a PlusToken Wallet alkalmazás nem kell új a PsEx nyilvántartásba. Itt lehet regisztrálni közvetlenül a fiók nevét és jelszavát, ha Psto-Exchange (PsEx).

PlusToken (PLUS) nem lehet megvásárolni közvetlenül a Wallet alkalmazásban. A vásárlási PlusToken csak akkor lehetséges a PsEx. Nyereség és bónuszokat, de továbbra is megkapja a PlusToken PlusToken a pénztárca az APP.

Jelenleg PlusToken lehet cserélni keresztül PsEx a Bitcoin (BTC), és a Wallet alkalmazást Ethereum (ETH).

A pénztárcából származó kifizetések közvetlenül is átvihetők a PsEx-be.útmutató letöltése
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - PsEx, a PlusToken STO-Exchange most él! STO (Security Token Offering) PlusToken - A pénztárca kifizetései tetszés szerint közvetlenül a PsEx-be kerülhetnek


magyar, Hungarian - Magyarország, Magyarországon, Hungary
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, - (STO) Security-Token-Offering magyar - another wallet
magyar - bonus wallet
magyar - medical cannabis
magyar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - magyar - in cannabis

Kérjen ingyenes csapat weboldalt
Ez a webhely a Referer-ID és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: PlusToken.
A PLUS TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referer-ID : 1783026792


 
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - A szingapúri WBF STO Digital Currency Exchange hivatalosan is vitorlázott, hogy támogassa a blockchain technológia fejlesztését STO - A PlusToken a PsEx-en és a Wallet APP-ben éterben (ETH) keresztül cserélhető Bitcoin-ba (BTC). : PLUS TOKEN - PsEx, a PlusToken STO-Exchange most él! !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2022