bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

PLUS TOKEN - Instrucțiuni de descărcare și înregistrare / înregistrare: - PlusToken STO (Security Token Offering) - Un ghid cu privire la modul de descărcare a acestui ingenios APP pe telefonul smartphone (IOS și Android). Tutorial pentru descărcare și înregistrare gratuită / înregistrare.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
soluții de plată multi-cripto-portofel distribuite prin intermediul unui cod QR descentralizat Schimbător și Trading Arbitrage ++ Toate într-o singură aplicație mobilă pentru IOS și Android smartphone-uri Program de afiliere ++ atractiv pentru recomandări: Plus Token - Descărcați aplicația acum! Portofel sigur pentru monedele cripto cum ar fi Bitcoin, Litecoin, Ethereum, DCEP, doge, Bitcoin-Cash, Ripple, EOS si Dash - la nivel local, permanent sigure și anonime. România, Romania
român, romanian - Romania, - Security Token Offering (STO)
Acasă - PLUS TOKEN - Instrucțiuni de descărcare și înregistrare / înregistrare:
Aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit pentru smartphone-urile IOS și Android.
Oricine poate folosi portofelul în mod pasiv și poate gestiona activele în mod descentralizat și astfel anonim și sigur împotriva hackerilor.

Utilizarea AI-Dog nu este o necesitate, ci o opțiune oferită de PLUS TOKEN pentru a genera plăți pasive.

Instrucțiuni (Vers. 2.4.2)

Descărcați aplicația PLUS TOKEN APP


1.) Deschideți linkul de descărcare din browserul smartphone.

Descărcați linkul IOS

Descărcați linkul Android


2.) Începeți descărcarea.

3.) Descărcarea este pornită

4.) Deschideți aplicația după descărcare

5.) Securitate, deoarece APU PLUS TOKEN nu se află în magazinul APP

6.) Modificați setările de securitate pentru acest APP

7.) Permiteți instalarea pentru această aplicație

8.) Porniți instalarea APP

9.) PLUS TOKEN APP este instalat

10.) Instalarea este finalizată

Pentru sistemele de operare IOS: Instalați aplicații comerciale personalizate.
Aplicația PlusToken este o aplicație corporativă / dezvoltator și nu poate fi descărcată încă din Magazinul Play. Înainte de a putea deschide aceste aplicații, trebuie să vă asigurați că aveți încredere în ele.
Prima dată când deschideți aplicația, veți vedea o notificare că dezvoltatorul aplicației nu are încredere. Puteți închide acest mesaj, dar aplicația nu se va deschide încă.

După închiderea mesajului, puteți stabili încrederea pentru dezvoltatorul de aplicații. Atingeți Setări> Generale> Profiluri sau Profiluri și Gestionarea dispozitivelor. Sub titlul "Business App" veți vedea un profil pentru dezvoltator.
Sub această rubrică, apăsați pe numele profilului dezvoltatorului pentru a stabili încrederea pentru acest dezvoltator. Vi se va cere să confirmați selecția.
Odată ce ai încredere în acest profil, îl poți deschide imediat. Acest dezvoltator va fi de încredere până când veți utiliza butonul Ștergere aplicație.
Înregistrarea la PLUS TOKEN
Dacă doriți să vă înregistrați, introduceți următorul număr ca referință (Recommended person) (a se vedea punctul 9):

Referer-ID: 1783026792


1.) Meniul de selecție al limbii

2.) Selectați limba

3.) Selecție pentru înregistrare

4.) Acceptați termenii și condițiile și apoi treceți la pasul următor

5.) Faceți clic aici pentru a selecta codul țării

6.) Selectați țara și treceți la pasul următor

7.) Introduceți numărul dvs. de telefon mobil (fără codul de țară și fără să conduceți 0!). Valoarea de intrare este, de asemenea, numele contului pentru conectare ulterioară

8.) Selectați parolele pentru conectare și tranzacții și confirmați-le pe fiecare.

9.) Introduceți sub numele Referer-ID numele contului (numărul de telefon mobil) al referinței dvs. (fără codul țării și fără a conduce 0 !!) și apoi la pasul următor
Referer-ID:
1783026792
10.) Sunt afișate 4 "cuvinte". Apoi scrieți-le în ordinea afișată (păstrați cu atenție nota!) Și treceți la pasul următor

11.) Faceți clic pentru a deschide meniul de selecție pentru "Codul Mnemonic".

12.) Utilizați meniul de selecție pentru a selecta cele 4 "cuvinte" unul după celălalt, în aceeași ordine ca cea indicată la punctul 10.

13.) Cele 4 cuvinte trebuie văzute pe afișajul afișat în aceeași ordine ca la punctul 10)

14.) Cheia privată este afișată și trebuie copiată și păstrată în siguranță. Acum puteți apela APP PLUS TOKEN.

Acum puteți apela APP PLUS TOKEN.
Logarea are loc cu numele contului dvs. și cu parola de conectare aleasă.
Pentru tranzacții, utilizați parola de tranzacție pe care ați selectat-o.
Numele contului dvs. este numărul mobil introdus de dvs. la înregistrare (punctul 7) (fără codul țării și fără a conduce 0 !!).
Pentru exemplul de mai sus, numele contului ar fi: 987987654321


Conectați-vă la PLUS TOKEN

1.) Apelați APP.

2.) Introduceți numele contului și parola.

3.) Faceți clic pe "PRESS TO VERIFY" pentru a verifica contul.

4.) Verificarea a început.

5.) Dacă este necesar: împingeți piesa de puzzle în poziția corectă.

6.) Contul este verificat. Faceți clic pe "LOGIN" pentru a vă conecta.

Când vă conectați de la un alt dispozitiv sau computer sau altă locație, este necesar un cod de securitate suplimentar (număr de 6 cifre). În funcție de selecția efectuată în setările de securitate, codul de securitate va fi furnizat prin SMS, prin poștă sau prin intermediul aplicatorului Google 2FA Authenticator.
Verificarea la PLUS TOKEN
Pentru a efectua plăți către un portofel extern, trebuie să vă verificați din motive juridice. Verificarea are loc cu ajutorul unei recunoașteri automate a câmpului vizual. În câmpul "Identificatio...." (punctul 5.) trebuie să introduceți numărul pașaportului sau numărul cărții de identitate. Numele introdus aici trebuie să fie identic cu numele din documentul dvs. de identitate.


1.) După conectare, faceți clic pe "Profile".

2.) Selectarea setărilor ("System Settings")

3.) Selectarea verificării ("Certification").

4.) Deschideți verificarea. Comutați butonul "Certification" spre dreapta.

5.) Furnizați codul țării, numele și numărul cărții de identitate sau pașaportului (numele complet menționat în documentul de identificare). Faceți clic pe cercul alb.

6.) Urmați instrucțiunile (rotiți capul, clipiți, deschideți gura ...) și repetați-l dacă este necesar. Când verificarea este finalizată, acest ecran se închide automat.

7.) Fotografia finită apare în cercul alb al măștii de intrare. Apoi faceți clic pe "SUBMIT". Confirmați din nou intrările.
Contul este verificat.
Numele contului dvs. este, de asemenea, Referer-ID dvs. pentru trimiteri.
Dacă vă recomandați PLUS TOKEN, transmiteți numele contului dvs. părții interesate, astfel încât acesta să poată intra în calitate de reporter. Înregistrarea este posibilă numai cu un Referer-ID valabil.
Sistemul de recompensare poate avea astfel o sarcină adresată referitorilor.
Recomandarea merită: Referitorii, de exemplu, primesc un bonus de aproximativ 10% pe lună pe depozitele AI-Dog ale partenerilor direcți (plăți zilnice) !!
 
PRIMUL TREBUIE SĂ FIE SETURILE DE SIGURANȚĂ ACUM!

Doriți să utilizați APP din altă locație sau dispozitiv?
În acest scop, este necesar un cod de securitate în plus față de datele de conectare. Toată lumea poate alege în ce formă este generat acest cod de securitate (cod prin SMS sau e-mail sau cu Google Authenticator 2FA).
Pentru a primi un cod, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail trebuie verificate (de preferință ambele).
Imediat după înregistrare, faceți clic pe "Security Settings" la "System Settings" (Imaginea 1 - 2). Apoi, verificați numărul de telefon (fig.3 - 4) și / sau adresa de e-mail (figura 5 - 7) (2FA este opțional)! Pentru a utiliza Google 2FA Authenticator, în orice caz este necesară verificarea prealabilă a adresei de e-mail.
Adresa de e-mail nu poate fi schimbată mai târziu!
Dacă doriți, de asemenea, să utilizați Google Authenticator 2FA: asigurați-vă că ați făcut copii de rezervă pentru codul de securitate Google!


Cu "Login Authentication settings" și "Roll out verification settings" este necesar să selectați traseul prin care să se genereze codul de securitate pentru logare și tranzacții (fig.8 - 9).Pașii suplimentari:

Depozite pe portofelul PLUS TOKEN

Transferul depozitelor către AI-Dog

Solicitați un site gratuit al echipei

Recomanda Plus Token

PLUS TOKEN - Instrucțiuni de descărcare și înregistrare / înregistrare: STO (Security Token Offering) PlusToken - Portofelul deține și tranzacționează în prezent bancurile criptate BTC, ETH, DCEP, DCEP, LTC, DASH, BCH, XRP, DOGE și EOS. Luați-vă moneda cripto și puneți-o pe altă platformă pentru profituri suplimentare.


român, romanian - România, România, Romania
vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez, - (STO) Security-Token-Offering roman - another wallet
roman - bonus wallet
roman - medical cannabis
roman - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - roman - in cannabis

Solicitați un site gratuit al echipei
Acest site web cu Referer-ID și alte materiale de marketing este oferit gratuit, dacă v-ați înregistrat anterior la PlusToken.
PARTENERUL INDEPENDENT AL PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


 
Vă mulțumim!

Hotărârea pentru succesul dvs. este o echipă puternică.
Veți primi această pagină web gratuit, precum și alte pagini de destinație și alte materiale de marketing.


Pur și simplu introduceți adresa de e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - În primul rând, trebuie să descărcați APP. Puteți să vă înscrieți / înregistrați numai prin intermediul dvs. de referință. Iată un ghid pas cu pas cum să faceți acest lucru. - Dacă doriți să instalați aplicația pentru portofel, aici este un tutorial în care pas cu pas și în detaliu explică cum să procedați (descărcare și conectare) și alte informații. : PLUS TOKEN - Instrucțiuni de descărcare și înregistrare / înregistrare: !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, România, Romania
român, romanian - Romania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2022