bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   

PLUS TOKEN - tregtimi i arbitrazhit me AI-Dog-Robot - PlusToken STO (Security Token Offering) - Merrni përparësi nga opsioni dhe vendosni monedhat tuaja të kriptojve në një tregti të arbitrazhit pa rrezik.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Ju mund të merrni mjetet tuaja nga tregtimi i arbitrazhit në çdo kohë prapa në portofolin tuaj. Fitimet paguhen çdo ditë në portofolin tuaj.: Plus Token - Tregtimi AI është aktualisht i disponueshëm për monedhat e mëposhtme kriptografike: BitCoin, Ethereum, DCEP / E-CNY, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash dhe EOS. Ju mund të rrisni sasinë e depozitave tuaja në arbitrazh në çdo kohë. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Shtëpi - PLUS TOKEN - tregtimi i arbitrazhit me AI-Dog-Robot
AI-Dog (Smart Dog)


Çdokush mund të përdorni portofolin pasiv, për të menaxhuar asetet e saj në një të decentralizuara dhe në këtë mënyrë të sigurt nga hakerat dhe anonim.

Megjithatë PLUS TOKEN duhet të rritet sa më shpejt të jetë e mundur në portofolin kryesor, Exchange dhe ofruesit e pagesës pretendimi.
Oferta: Përdoruesit mund të transferojnë monedhat e tyre të kripto (tërësisht ose pjesërisht) në të ashtuquajturin "AI-Dog" të integruar.

Përdorimi i AI-Dog nuk është një domosdoshmëri, por një opsion i ofruar nga PlusToken për të gjeneruar pagesa bonuse pasive.
Tregtia e arbitrazhit është forma më e sigurt e tregtimit, pasi që nuk ka humbje të mundshme.

Aktualisht bonuse mujore prej rreth 10% (rreth 0.33% në ditë) paguhen për depozitat në AI-Dog.

Pagesa bëhet çdo ditë në portofolin PlusToken të përdoruesve aktivë. Brenda Wallet PlusToken mund të ndryshohet në çdo kohë në BTC, XRP dhe EOS dhe këto mund të paguhen në çdo kohë.

Për të marrë pjesë në tregtinë arbitrazhit, një depozitë të ekuivalentin e të paktën $ 500 në të paktën një kripto-monedhë është e nevojshme. Shuma maksimale e depozitave në AI-Dog-Robot është $ 50,000.
Depozitat në AI-Dog mund të transferohen përsëri në Portofol PlusToken NË ÇDO KOHË. Për një kthim prapa gjatë 28 ditëve të para, do të tarifohet një tarifë prej 5%. Duke filluar nga dita e 29-të, tarifa është 1%.
Në mënyrë të ngjashme, një depozitë ekzistuese në AI-Dog mund të rritet në çdo kohë (për shembull, për të përdorur efektin e normës së interesit duke riinvestuar pagesat e bonusit).

Trajtimi i AI-Dog është shumë i thjeshtë:


udhëzime

Transferimi i depozitave në AI-Dog

1.) Pas identifikimit klikoni mbi "Profile".

2.) Pastaj telefononi AI-Dog.

3.) Hapeni AI-Dog për monedhën e zgjedhur (këtu Bitcoin / BTC). Për ta bërë këtë, rrëshqisni kaloni në të djathtë.

4.) Hapet dritarja e hyrjes për shumën.

5.) Shkruani shumën në valutën e zgjedhur të krippit (këtu, për shembull, 0.06 BTC).
 E RËNDËSISHME: Vlera e hyrjes me pikë dhe NUK me presje !! *
Futni fjalëkalimin tuaj të transaksionit dhe klikoni në "OK".

6.) 0.06 BTC u transferuan nga Portofoli në AI-Dog.

Në këtë shembull, 0.06 BTC u transferua nga portofolin tuaj në AI-Dog. Nga kjo shumë ju do të merrni pagesa bonus, të cilat do të kreditohen çdo ditë në portofolin tuaj PlusToken.
Shënim: Shuma e transferimit të parë duhet të jetë më e lartë se ekuivalenti prej $ 500.Rritja e depozitave ekzistuese

1.) Hapni AI-Dog dhe klikoni mbi monedhën e zgjedhur (këtu për shembull BitCoin / BTC).

2.) Hapet dritarja e hyrjes për shumën që do të rritet.

3.) Këtu: Një depozitë ekzistuese prej 0.0995 BTC duhet të rritet me 0.5 BTC. Ka pastaj 0.5995 BTC në AI-Dog-Robot.
 E RËNDËSISHME: Input me pikë decimale dhe NUK me presje !! *
Pastaj klikoni mbi "+" (plus).

4.) Hapet dritarja e hyrjes për fjalëkalimin e transaksionit.

5.) Futni fjalëkalimin e transaksionit dhe klikoni në "OK".

Në këtë shembull, depozita ekzistuese prej 0.0995 BTC është rritur me 0.5 BTC. 0.5 BTC janë transferuar nga Wallet në AI-Dog-Robot. Tani do të merrni bonusin për 0.5995 BTC, i cili do të kreditohet çdo ditë në portofolin tuaj PlusToken.Transferimi i depozitave në portofolin

Përzgjedhja e kripto-monedhës, e cila duhet të transferohet nga AI-Dog përsëri në portofolin (këtu BTC, për shembull). Për ta bërë këtë, shtypni kaloni përsëri në të majtë.

Në këtë shembull, depozita ekzistuese BTC do të transferohet nga AI-Dog përsëri në portofolin. Një ritransmetim mund të bëhet çdo kohë.
Shënim: Depozitat duhet të mbesin në AI-Dog-Robot për të paktën 28 ditë. Për një transferim të kthimit brenda 28 ditëve të para, do të ngarkohet një tarifë prej 5% - nga dita e 28-të do të ngarkohet një tarifë prej 1% e shumës së kthyer.
Kjo konsideratë vlen për çdo depozitë të vetme dhe çdo rritje të vetme të depozitës.

*) Shënim për përdoruesit me sistemin operativ IOS (smartphones Apple):
Në varësi të cilësimeve të telefonit tuaj, mund të mos ketë pikë decimale në tastierën që shfaqet. Në këtë rast, shkruani shumën e dëshiruar me pikën dhjetore në p.sh. një skedar teksti. Pastaj kopjoni shumën dhe ngjiteni atë në fushën e futjes së Plus Token-APP. Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - tregtimi i arbitrazhit me AI-Dog-Robot STO (Security Token Offering) PlusToken - Arbitrazhi tregtare gjeneron fitime nga 7% në 18% në muaj. Aktualisht, rreth 0.3% shpërndahen çdo ditë. Kjo është e barabartë me një kthim mujor prej rreth 10% në depozitat tuaja. Dhe pa ndonjë rrezik.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis
shqiptar - become an cannabis e-grower
shqiptar - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Phone: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Email [email protected]
Internet: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Arbitrazhi tregtare është forma më e sigurt e tregtimit, sepse nuk ka humbje të mundshme. Tregtia me AI-Dog-Robot (Artificial Intelligence) është vetëm një ofertë që mund të përdorni. Nuk është një domosdoshmëri. - Ju gjithashtu mund të përdorni Portofolin sigurt të shpërndara e PLUS TOKEN vetëm për ruajtjen e sigurt të monedhave tuaja kripto. : PLUS TOKEN - tregtimi i arbitrazhit me AI-Dog-Robot !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023