bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   

DCEP / E-CNY dhe PLUS TOKEN - PlusToken STO (Security Token Offering) - Shkëmbimi i Crypto / Portofoli / Shkëmbimi për blerjen e DCEP / E-CNY. Udhëzime se si të shkarkoni APP në smartphone tuaj (IOS dhe Android). Udhëzues për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim falas.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Portofol i çentifikuar i shumëpërhapur i shumëfishtë, shkëmbim i decentralizuar, zgjidhje pagese përmes kodit QR dhe tregtimit të arbitrazhit të qenve AI ++ Të gjitha në një aplikacion mobil për Android dhe smartphone IOS ++ Program partner tërheqës për rekomandime ++ Program Bonus për DCEP / E-CNY: Plus Token - Shkarkoni aplikacionin tani! Portofoli i sigurt për monedhat cryptocurrency të tilla si BitCoin, LiteCoin, Ethereum, Bitcoin-Cash, DCEP / E-CNY, Doge, EOS, Ripple, dhe Dash - përgjithmonë i sigurt, i decentralizuar dhe anonim. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Shtëpi - DCEP / E-CNY dhe PLUS TOKEN
DCEP / E-CNY dhe PLUS TOKENMonedha dixhitale e Kinës dhe portofoli Plus Token


Seksioni i parë: DCEP / E-CNY

Farë është DCEP / E-CNY?
 • DCEP / E-CNY (Digital Currency Electronic Payment) është një monedhë dixhitale legale e lëshuar nga People's Bank of China. DCEP / E-CNY është në thelb një instrument pagese dixhitale. DC i referohet monedhës dixhitale, EP i referohet pagesës elektronike, domethënë: monedhës dixhitale dhe instrumenteve të pagesave elektronike. Karakteristikat e tij funksionale janë saktësisht të njëjta me paratë e letrës, por në formë dixhitale.
 • DCEP / E-CNY lëshuar nga banka qendrore pozicionohet si një zëvendësim i parave të letrës. Mund të supozohet se DCEP / E-CNY është edicioni i gjashtë i monedhës kineze RMB (RMB 3.0, monedha dixhitale zëvendëson kartëmonedhat dhe monedhat tradicionale).

Karakteristikat dhe përfitimet e DCEP / E-CNY:
 1. Pranimi i plotë. Asnjë institucion apo individ kinez nuk mund të refuzojë DCEP / E-CNY. Valuta kufizohet 1: 1 me monedhën kombëtare Kineze RenMinBi (RMB).
 2. Siguri e lartë falë një garancie të kredisë së bankës qendrore.
 3. Dy nivele të sigurisë kriptografike. Volks-Zentralbank - Banka Tregtare - Publike, pa asnjë rrugë teknike të paracaktuar.
 4. Zëvendësimi i sistemit të parave rezervë (M0). DCEP / E-CNY është një zëvendësim për M0, i cili është një zëvendësim i parave të gatshme (sistemi është krijuar për deri në 300,000 transaksione për sekondë).
 5. Pagesa të dyfishta offline. Kjo do të thotë, pagesa mund të bëhet edhe nëse paguesi dhe ai i paguari janë jashtë linje. Për sa kohë që funksionon telefoni celular, dy telefona celularë mund të lidhen në kohë reale për të transferuar para, të cilat më pas qarkullojnë si para letre.
 6. Anonimiteti. Kërkesat e pagesave publike anonime pa kartat bankare të detyrueshme janë përmbushur.
 7. Shuma shumë të larta gjithashtu mund të paguhen, por kjo mund të kërkojë çertifikim KYC (Know Your Customer).
 8. Katër institucione të bankës qendrore mbajnë gjithsej 84 patenta teknologjike (që nga shtatori 2019).

Problemfarë problemi zgjidh DCEP / E-CNY?
 1. Lehtë për t'u transportuar dhe paguar për (nuk kërkohet ndryshim).
 2. Kosto e ulët (prodhimi, shtypja, kthimi, transporti, ruajtja, veshja) dhe është miqësore me mjedisin.
 3. Falsifikimi nuk është më i mundur (luftimi i parave të falsifikuara).
 4. Realizimi i blerjes në kohë reale të të dhënave siç janë krijimi i monedhës, kontabiliteti dhe rrjedha e të dhënave. Ofron një referencë të dobishme për investimet në monedhë, formulimet e politikës monetare dhe zbatimet.
 5. Mund të paguhet pa hyrje në internet.
 6. Mbrojtja e sovranitetit monetar të Kinës dhe statusi juridik.
 7. RMB shpejt bëhet një mjet ndërkombëtar pagese.

Origjina e DCEP / E-CNY
 1. Në vitin 2014, banka qendrore ngriti një ekip ligjor të hulumtimit të monedhës dixhitale për të studiuar monedhat blockchain dhe dixhitale.
 2. Në vitin 2017, banka qendrore themeloi zyrtarisht China Digital Currency Research Institute.
 3. Në 2018 Digital Currency Research Institute themeloi "Shenzhen Fintech Co., Ltd." për të marrë pjesë në zhvillimin e transaksioneve financiare të blockchain dhe projekteve të tjera.
 4. Institucionet e para që fituan përmes monedhës dixhitale të bankës qendrore në gusht 2019 përfshinin Alibaba, Tencent, Bankën Industriale dhe Tregtare të Kinës, Bankën e Ndërtimit të Kinës, Bankën e Kinës, Agrarbank të Kinës dhe China UnionPay.
 5. Në janar të vitit 2020, banka qendrore filloi zyrtarisht DCEP / E-CNY dhe reklamat në të gjithë botën për të.

Seksioni i dytë: PLUS TOKEN

Whatfarë është Plus Token?
 1. Kuleta e çrregullt e decentralizuar. Mbështet tetë monedha kryesore dixhitale, shkarkim dhe regjistrim falas dhe përdorim falas.
 2. Krijuar nga Ekipi Teknik Koreane, me origjinë nga Samsung dhe Google Pay.
 3. Merrni 6 - 18% të depozitave tuaj të kriptove çdo muaj (me pagese ditore).
 4. Shuma minimale për AI-Dog është 500 dollarë.
 5. Shuma maksimale është 50,000 dollarë për llogari.
 6. Ju mund të fikni në çdo kohë AI-Dog dhe të paguani depozitën tuaj të kriptove.

Si e bën Plus Token fitimet e saj?
Kuleta me shumë asete zinxhir kryq.
 1. Shkëmbim OTC (Over The Counter).
 2. AI-Dog Arbitrage (që nga 2015).
 3. Pritja për lojëra celulare.
 4. Zgjidhje pagese për celular.
 5. Portali i tregtarëve.
 6. Shkëmbim i integruar i decentralizuar i lëvizshëm.
 7. Media sociale dhe pritja e projekteve.

Si mund të regjistrohem me Plus Token AI-Dog?
 1. Përdorimi i kufizuar i AI-Dog! Përdorimi është i kufizuar në 10 milion anëtarë në të gjithë botën. Aktualisht ka 3.8 milion anëtarë në 173 vende. Banka qendrore kineze rezervon 2 milion llogari për qëllimet e saj. Kjo do të thotë që janë në dispozicion vetëm 4,2 milion llogari.
 2. Regjistrimi është i mundur vetëm deri në vitin 2022 ose derisa të arrihen 10 milion anëtarë - cilado që të vijë e para.
 3. Kur Plus Token arrin në 10 milion anëtarë, anëtarët e rinj nuk mund të aktivizojnë më AI-Dog e tyre.
 4. Sidoqoftë, 10 milion anëtarët e parë do të marrin një bonus prej 6 - 18% në muaj për 2 vitet e ardhshme.
 5. Përgatitni paraprakisht kartat e telefonit celular dhe blini monedha dixhitale për depozitat në AI-Dog paraprakisht. Shkoni në pozicionin e fillimit përpara se të hapni rrjetin! Të gjitha pozicionet ka të ngjarë të mbushen shumë shpejt!

Zhvillimi ekologjik dhe perspektivat e DCEP / E-CNY dhe Plus Token

Të ardhurat nga reklamat DCEP / E-CNY brenda Plus Token
 1. Ekzistojnë tre nivele të të ardhurave nga reklamat. Reklamimi i brendshëm brenda Kinës siguron 6% për vëllimin e DCEP / E-CNY, reklamat jashtë shtetit sigurojnë 9% për vëllimin DCEP / E-CNY! Periudha e fushatës për promovimin e DCEP / E-CNY është 18 muaj
 2. Pas 18 muajsh, ka shpërblime shtesë (subjekt i shpalljes) që mund të shijohen për një jetë të tërë!
 3. Vetëm përdoruesit globalë Plus Token mund të përfitojnë nga kjo reklamë DCEP / E-CNY.
Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

DCEP / E-CNY dhe PLUS TOKEN STO (Security Token Offering) PlusToken - Cryptocurrency të BTC, ETH, DCEP / E-CNY, LTC, DASH, BCH, XRP, DOGE & EOS mund të tregtohen dhe të mbahen. Blerja dhe shkëmbimi i monedhës kineze të kriptove DCEP / E-CNY.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis
shqiptar - become an cannabis e-grower
shqiptar - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Phone: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Email [email protected]
Internet: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Shpërndarja ndërkombëtare e DCEP / E-CNY përmes APP PT. Shkarkoni, identifikohuni / regjistrohuni vetëm përmes një referuesi. Një udhëzues hap pas hapi se si funksionon. - Për të instaluar portofolin DCEP / E-CNY, do të gjeni një tutorial këtu, me të cilën ne shpjegojmë në detaje dhe hap pas hapi se si kryhet shkarkimi dhe regjistrimi, si dhe informacione të mëtejshme. : DCEP / E-CNY dhe PLUS TOKEN !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023