bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   

PLUS TOKEN - Portofoli i decentralizuar për monedhat e kripto - PlusToken STO (Security Token Offering) - Shkëmbimet e decentralizuara dhe Portofoli do të shënojnë fundin e çdo kontrolli të mundshëm qeveritar.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Depozitat janë të sigurta dhe të mbrojtura nga qasja e jashtme.: Plus Token - Monedhat e mëposhtme kripto Mund të keni arritur në portofolin tuaj aktualisht: Bitcoin, Ethereum, DCEP / E-CNY, Litecoin, Doge, Bitcoin-Cash, gurgullimë, Dash dhe EOS. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Shtëpi - PLUS TOKEN - Portofoli i decentralizuar për monedhat e kripto
Portofoli Decentralized Mobile Crypto

Çdokush mund të përdorë portofolin në mënyrë pasive dhe të menaxhojë asetet në mënyrë dërrmuese dhe në mënyrë anonime dhe të sigurt kundër hakerëve.
Përdorimi i AI-Dog nuk është një domosdoshmëri, por një opsion i ofruar nga PLUS TOKEN për të gjeneruar pagesa bonus pasiv.

Aplikacioni i celularit mund të shkarkohet falas për IOS dhe smartphones Android. Monedhat e mëposhtme kripto mund të menaxhohet për momentin: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Doge, Bitcoin-Cash, gurgullimë, Dash dhe EOS.

Nëse dëshironi të mbani kripto-monedhën tuaj të decentralizuar, të sigurt dhe anonim, duhet patjetër të shkarkoni aplikacionin. Kuleta siguron mbrojtje kundër rregullimit dhe qasjes së hakerëve.

Trajtimi i portofolit është shumë i thjeshtë:


E RËNDËSISHME: Ju lutemi, mos përdorni aktualisht TenX, BitStamp, BitPanda, Coinmama dhe Wirex për depozita dhe tërheqje! Për shkak të standardeve të tjera, mund të ndodhin probleme! Të gjitha platformat e tjera crypto punojnë në mënyrë të përsosur!

udhëzime

Depozita në portofolin PLUS TOKEN

1.) Pas regjistrimit, ju do të hyni direkt në portofolin.

2.) Zgjidh monedhën e kripto për tu depozituar.

3.) Kliko në "turn in" (depozita).

4.) Shfaqet adresa e depozitës.

5.) Skanoni kodin QR ose kopjoni adresën e depozitimit dhe pastaj depozitoni në këtë adresë.

Shënim: Depozitat duhet të bëhen gjithmonë në monedhën e zgjedhur. Një depozitë e p.sh. një llogari BitCoin (BTC) në llogarinë Ethereum (ETH) nuk është e mundur.Pagesat në një portofol tjetër

1.) Pas regjistrimit, ju do të hyni direkt në portofolin.

2.) Zgjidh monedhën e kripto për t'u paguar.

3.) Kliko në "roll out" (tërheqje).

4.) Pagesa në një portofol të jashtëm / Exchange ose PSEX nga PlusToken

5.) Maska e hyrjes për tërheqje.

6.) Futni adresën e marrësit të portofolit tjetër, shumën për të transferuar dhe fjalëkalimin e transaksionit.
 E RËNDËSISHME: Vlera e hyrjes me pikë dhe NUK me presje !! *
Plotësoni transaksionin duke klikuar në "Submit".

Në këtë shembull, 0.672 Ethereum (ETH) u transferua nga portofolin tuaj në një portofol ETH me adresën "0xcb2 ....".

Pagesat e pagesës paguhen në PlusToken. Prandaj, të paktën 0.16 PlusToken duhet të lihet në portofolin.

Shënim: Pagesat duhet të shkojnë gjithmonë në një portofol me monedhën e zgjedhur. Një pagesë prej p.sh. Ethereum (ETH) në një llogari BitCoin (BTC) nuk është e mundur.Ndryshimi i monedhave kriptoze

1.) Pas regjistrimit, ju do të hyni direkt në portofolin.

2.) Zgjidhni monedhën për të ndryshuar (këtu Plus Token).

3.) Kliko në "Exchange" (këmbim valutor).

4.) Maska hyrëse e shkëmbyesit

5.) Përzgjedhja e valutës së këmbimit kripto.

6.) Futni numrin e Plus Token (PLUS) për t'u shkëmbyer në Bitcoin (BTC). Futni fjalëkalimin e transaksionit.

7.) Plotësoni transaksionin duke klikuar në "OK".

8.) Shfaqet bilanci i llogarisë së re.

9.) Pasqyrë e Portofolit me balancat e reja të llogarisë.

Në këtë shembull, 5.719 Plus Token (PLUS) u shkëmbyen me Bitcoin (BTC) (0.2% tarifat). Gjendja e Ethereum (ETH) është rritur në përputhje me rrethanat.
Pagesat e Bonusit nga AI-Dog dhe Programi i Referimit paguhen çdo ditë në Plus Token. Plus Token lehtë mund të shkëmbehet në BTC, XRP dhe EOS në çdo kohë.

Tarifat për shkëmbimin paguhen në PlusToken. Prandaj, të paktën 0.2% e valutës së shkëmbyer duhet të lihet në portofolin (në PlusToken).

*) Shënim për përdoruesit me sistemin operativ IOS (smartphones Apple):
Në varësi të cilësimeve të telefonit tuaj, mund të mos ketë pikë decimale në tastierën që shfaqet. Në këtë rast, shkruani shumën e dëshiruar me pikën dhjetore në p.sh. një skedar teksti. Pastaj kopjoni shumën dhe ngjiteni atë në fushën e futjes së Plus Token-APP. Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - Portofoli i decentralizuar për monedhat e kripto STO (Security Token Offering) PlusToken - Nëse dëshironi të mbani kripto-monedhën tuaj të decentralizuar, të sigurt dhe anonim, duhet patjetër të shkarkoni aplikacionin. Një portofol i decentralizuar siguron mbrojtje kundër rregullimit dhe qasjes së hakerëve.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis
shqiptar - become an cannabis e-grower
shqiptar - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Phone: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Email [email protected]
Internet: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Çdo gjë është anonime, e decentralizuar, e sigurt nga sulmet e hakerëve dhe nuk mund të rregullohet. Portofoli PLUS TOKEN mund të shkarkohet si një aplikacion falas për IOS dhe smartphones Android - Përdoruesit mund të përdorin gjithashtu tregtimin e ofruar arbitrazhit. Dhe nga rruga, kompania paguan shpërblime shumë fitimprurëse për rekomandimet e Portofolit. : PLUS TOKEN - Portofoli i decentralizuar për monedhat e kripto !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023