bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: - PlusToken STO (Security Token Offering) - Udhëzime se si të shkarkoni këtë app shkëlqyer në smartphone tuaj (iOS dhe Android). Tutorial për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim falas.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
zgjidhje shpërndarë pagesës Multi-kripto-portofolin nëpërmjet QR code decentralizuar Exchanger dhe Arbitrazhit Trading ++ të gjitha në një app celular për iOS dhe Android smartphones Programin ++ Tërheqëse Affiliate për referime: Plus Token - Shkarkoni aplikacionin tani! portofolin Secure për monedhave kripto si Bitcoin, Litecoin, Ethereum, DCEP, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, EOS dhe dash - në nivel lokal, në mënyrë të përhershme të sigurta dhe anonime. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Shtëpi - PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim:
Aplikacioni i celularit mund të shkarkohet falas për IOS dhe smartphones Android.
Çdokush mund të përdorë portofolin në mënyrë pasive dhe të menaxhojë asetet në mënyrë dërrmuese dhe në mënyrë anonime dhe të sigurt kundër hakerëve.

Përdorimi i AI-Dog nuk është një domosdoshmëri, por një opsion i ofruar nga PLUS TOKEN për të gjeneruar pagesa bonus pasiv.

Udhëzimet (Vers. 2.4.2)

Shkarko aplikacionin PLUS TOKEN APP


1.) Hapni lidhjen e shkarkimit në shfletuesin e telefonit inteligjent.

Download lidhje IOS

Download lidhje Android


2.) Filloni shkarkimin.

3.) Shkarkimi është nisur

4.) Hapni aplikacionin pas shkarkimit

5.) Siguri, pasi APP PLUS TOKEN nuk është në APP Store

6.) Ndrysho cilësimet e sigurisë për këtë APP

7.) Lejo instalimin për këtë aplikacion

8.) Filloni instalimin e APP-së

9.) PLUS TOKEN APP është instaluar

10.) Instalimi është i plotë

Për sistemet operative IOS: Instaloni aplikacionet e biznesit me porosi.
Aplikacioni PlusToken është një aplikacion korporatash / zhvilluesish dhe nuk mund të shkarkohet ende nga dyqani Luaj. Para se të hapësh këto aplikacione, duhet të krijosh besim për ta.
Herën e parë që hapni aplikacionin, do të shihni një njoftim që zhvilluesi i aplikacionit nuk i besohet. Mund ta mbyllni këtë mesazh, por aplikacioni nuk do të hapet akoma.

Pas mbylljes së mesazhit, mund të krijoni besim për zhvilluesin e aplikacionit. Prekni Cilësimet> Të përgjithshme> Profilet ose Profilet dhe Menaxhimi i Pajisjeve. Nën titullin "Business App" do të shihni një profil për zhvilluesin.
Nën këtë titull, takoni emrin e profilit të zhvilluesit për të krijuar besim për këtë zhvillues. Do t'ju kërkohet të konfirmoni përzgjedhjen tuaj.
Pasi ta keni besuar këtë profil, mund ta hapni menjëherë. Ky zhvillues do të besohet derisa të përdorësh butonin Fshi aplikacionin.
Regjistrimi në PLUS TOKEN
Nëse dëshironi të regjistroheni, ju lutemi shkruani numrin e mëposhtëm si referues tuaj (Recommended person) (shih pikën 9):

Referer-ID: 1783026792


1.) Menuja e përzgjedhjes së gjuhës

2.) Zgjidh gjuhën

3.) Përzgjedhja për regjistrim

4.) Pranoni afatet dhe kushtet dhe pastaj hapin tjetër

5.) Kliko këtu për të zgjedhur kodin e vendit

6.) Zgjidhni vendin dhe shkoni në hapin tjetër

7.) Shkruani numrin tuaj celular (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!). Vlera e hyrjes është gjithashtu emri juaj i llogarisë për identifikim të mëvonshëm

8.) Përzgjidhni fjalëkalimet për identifikim dhe transaksione dhe konfirmoni secilën prej tyre.

9.) Futni si XXXXXX emrin e llogarisë (numrin celular) të referuesit tuaj (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!) dhe pastaj në hapin tjetër
Referer-ID:
1783026792
10.) Ekzistohen 4 "fjalë". Pastaj shkruani ato në rendin e treguar (mbani shënim me kujdes!) Dhe vazhdoni në hapin tjetër

11.) Kliko për të hapur menunë e përzgjedhjes për "Kodin Mnemonik".

12.) Përdorni menunë e përzgjedhjes për të zgjedhur 4 "fjalë" njëra pas tjetrës në të njëjtën mënyrë siç janë treguar në pikën 10.

13.) 4 fjalët duhet të shihen në ekranin e treguar në të njëjtën mënyrë si në pikën 10)

14.) Ekrani "Çelësi Privat" shfaqet dhe duhet të kopjohet dhe mbahet i sigurt. Tani mund ta telefononi APP-në e PLUS TOKEN-it.

Tani mund ta telefononi APP-në e PLUS TOKEN-it.
Identifikimi bëhet me emrin tuaj të llogarisë dhe fjalëkalimin tuaj të zgjedhur të identifikimit.
Për transaksionet, atëherë përdorni fjalëkalimin e transaksionit që keni zgjedhur.
Emri i llogarisë suaj është numri i celularit të regjistruar nga ju në regjistrimin (pika 7) (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!).
Për shembullin e mësipërm, emri i llogarisë do të ishte: 987987654321


Hyni në PLUS TOKEN

1.) Thirrni APP.

2.) Futni emrin e llogarisë dhe fjalëkalimin.

3.) Kliko në "PRESS TO VERIFY" për të verifikuar llogarinë.

4.) Verifikimi fillon.

5.) Nëse kërkohet: shtyjeni copën e misterit në pozicionin e duhur.

6.) Llogaria është e verifikuar. Kliko në "LOGIN" për t'u identifikuar.

Kur hyni nga një pajisje tjetër ose kompjuter ose vend tjetër, kërkohet një kod shtesë i sigurisë (numër me 6 shifra). Në varësi të përzgjedhjes së bërë në cilësimet e sigurisë, kodi i sigurisë do të sigurohet nëpërmjet SMS, postës ose nëpërmjet autentifikuesit 2FA të Google.
Verifikimi në PLUS TOKEN
Për të bërë pagesa në një portofol të jashtëm, duhet të verifikoni veten për arsye ligjore. Verifikimi bëhet me ndihmën e një njohje të automatizuar të fushës vizuale. Në fushën "Identificatio...." (pika 5.) duhet të futni numrin e pasaportës ose numrin e kartës së identitetit. Emri i futur këtu duhet të jetë identik me emrin në dokumentin tuaj të identitetit.


1.) Pas identifikimit klikoni në "Profile".

2.) Përzgjedhja e cilësimeve ("System Settings")

3.) Përzgjedhja e verifikimit ("Certification").

4.) Hapni verifikimin. Shkundni kaloni "Certification" në të djathtë.

5.) Jepni kodin e vendit, emrin dhe numrin e letërnjoftimit ose pasaportës (emri i plotë siç thuhet në dokumentin e ID). Klikoni në rrethin e bardhë.

6.) Ndiqni udhëzimet (kthejeni kokën, injoroni, hapni gojën ...) dhe përsëritni nëse është e nevojshme. Kur verifikimi është i plotë, ky ekran mbyllet automatikisht.

7.) Fotografia e përfunduar shfaqet në rrethin e bardhë të maskës së hyrjes. Pastaj klikoni mbi "SUBMIT". Konfirmo sërish shënimet.
Llogaria është verifikuar.
Emri i llogarisë suaj është gjithashtu XXXXXX për referime.
Nëse ju rekomandoni PLUS TOKEN, kaloni emrin e llogarisë tuaj te palët e interesuara në mënyrë që ata të mund t'ju shkruajnë si referues. Regjistrimi është i mundur vetëm me një XXXXXX të vlefshme.
Prandaj, sistemi i shpërblimit mund të bëhet një detyrë për referuesit.
Rekomandimi është i vlefshëm: Referuesit, për shembull, marrin një bonus prej rreth 10% në muaj në depozitat AI-Dog të partnerëve të tyre të drejtpërdrejtë (pagesa ditore) !!
 
PARIMI DUHET TË JANË SISTEMET E SIGURISË TANI!

Dëshiron të përdorësh APP-në nga një vend tjetër ose pajisje tjetër?
Për këtë qëllim, përveç kodeve të identifikimit kërkohet një kod sigurie. Gjithkush mund të zgjedhë se në cilin formë gjenerohet ky kod i sigurisë (kodi nëpërmjet SMS ose e-mail ose me autentifikuesin 2FA të Google).
Për të marrë një kod, duhet të verifikohet numri i telefonit dhe / ose adresa e postës elektronike (mundësisht të dyja).
Menjëherë pas regjistrimit klikoni në "Security Settings" në "System Settings" (Figura 1 - 2). Pastaj verifikoni numrin e telefonit (Fig. 3 - 4) dhe / ose adresën e postës elektronike (Fig. 5 - 7) (2FA është fakultative)! Për të përdorur Authenticator 2FA Google, në çdo rast kërkohet një verifikim paraprak i adresës së postës elektronike.
E-mail adresa nuk mund të ndryshohet më vonë!
Nëse dëshironi të përdorni Autentifikuesin 2FA të Google: Sigurohuni që të kopjoni kodin e Sigurisë së Google!


Me "Login Authentication settings" dhe "Roll out verification settings" është e nevojshme të zgjidhni rrugën me të cilën duhet të gjenerohet kodi i sigurisë për hyrje dhe transaksione (Fig. 8 - 9).Hapa të mëtejshëm:

Depozita në portofolin PLUS TOKEN

Transferimi i depozitave në AI-Dog

Kërkoni një faqe falas të ekipit

Rekomandoni Plus Token

PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: STO (Security Token Offering) PlusToken - Në portofolin, e kripto-monedhat BTC, ETH, DCEP, DCEP, LTC, Dash, BCH, XRP, Doge & EOS aktualisht mund të mbahen dhe tregtohen. Merrni monedhën tuaj të kriptoj dhe e vendosni në një platformë tjetër për fitime shtesë.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Së pari, duhet të shkarkoni APP. Ju mund të regjistroheni / regjistroheni vetëm përmes referimit tuaj. Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si ta bëni atë. - Që do të donte për të instaluar aplikacionin Wallet, të gjeni këtu një tutorial ku hap-pas-hapi instruksionet dhe në detaje, se si të procedohet (shkarkimit dhe të regjistrimit) dhe informacione të tjera. : PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2022