bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   

PLASTUSTOOOKEN Programi i Bonusit - Plani i Kompensimit / Plani i Marketingut për Distributorët - PlusToken STO (Security Token Offering) - Komisionet e partnerëve mund të paguhen çdo ditë. Për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë ju do të merrni një bonus prej gati 100% në fitimet e tyre.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Këtu do të gjeni të gjitha detajet dhe informacionin mbi planin e kompensimit / planin e marketingut për partnerët e shitjes dhe rekomandimet.: Plus Token - Bëhuni një partner dhe fitoni para sipas planit të marketingut që paguan komisione mbi 10 nivele. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Shtëpi - PLASTUSTOOOKEN Programi i Bonusit - Plani i Kompensimit / Plani i Marketingut për Distributorët
Program AffiliateRekomandoni PLUS TOKEN dhe merrni bonuse atraktive!

Aktualisht PlusToken paguan rreth 10% në muaj (rreth 0.33% në ditë) për depozitat në AI-Dog. Këto pagesa për partnerët aktiv në downline tuaj do t'ju japë një bonus deri në 10 nivele.

Partnerët aktivë janë partnerë të cilët gjithashtu përdorin AI-Dog të ofruar. Kërkesa për përdorimin e AI-Dog është një depozitë prej të paktën $ 500 në të paktën një monedhë kriptoze.

Ju do të merrni pagesën e bonusit për aq kohë sa partnerët tuaj të mbeten aktivë. Bonusi paguhet çdo ditë në portofolin tuaj dhe ju mund të dispononi lirisht atë në çdo kohë.
Parakusht për pjesëmarrje në programin bonus PLUS TOKEN është që ju vetë jeni gjithashtu një partner aktiv.

Numri i niveleve nga të cilat ju merrni një bonus varet nga numri i partnerëve tuaj të drejtpërdrejtë aktivë.

Plani i Bonusit PLUS TOKEN
 
Bonus
Kualifikimi
Niveli 1
95%
-
Niveli 2
9,5%
2 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 3
9,5%
3 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 4
9,5%
4 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 5
9,5%
5 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 6
9,5%
6 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 7
9,5%
7 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 8
9,5%
8 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 9
9,5%
9 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 10
9,5%
10 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë

Po, ju keni lexuar saktë!
Si një referrer, ju merrni pothuajse të njëjtën bonus (95%) që partnerët tuaj të drejtpërdrejtë marrin për depozitat e tyre në AI-Dog.

shembull:
Një nga partnerët tuaj të drejtpërdrejtë do të donte të përdorte ofertën AI-Dog. Ai transferon 0.5 BitCoin tek AI-Dog dhe merr një bonus ditor prej rreth 0.33%.
Pagesa vjetore e bonusit për partnerin tuaj është atëherë rreth 0.5x365x0.0033 = 0.60225 BTC. Me një normë bitcoin prej $ 8,000, kjo barazohet me një pagim prej $ 4,818 në vit.

Referuesi merr si bonus shumën pothuajse të njëjtë në portofolin e tij (pagesa ditore) - dhe për aq kohë derisa partneri të përdorë shumën ndryshe.

Pse është kaq e lehtë për të rekomanduar PLUS TOKEN?
  • Rekomandohet vetëm të kaloni në një tjetër portofol të sigurt ku mund të realizohen fitime shtesë.
  • Asnjë paketë shitje, asnjë investim, asnjë urdhër dhe asnjë premtim për të ardhmen.
  • Plani i kompensimit më të thjeshtë me shpërblime shumë fitimprurëse dhe pagim të përditshëm.

Si do të realizohen fitimet nga PLUS TOKEN?
  • Trading arbitrazhit
  • Pagesa nga pagesa e kodit QR
  • pajisjeve të minierave
  • Makinat BTC (ATM)
  • Tarifat nga Exchanger PSEx
  • Pagesa nga portofoli Plus Token
  • Tarifat nga fusha e lojrave.Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

PLASTUSTOOOKEN Programi i Bonusit - Plani i Kompensimit / Plani i Marketingut për Distributorët STO (Security Token Offering) PlusToken - Rekomanduesit që regjistrohen në ekipin tonë. të merrni një faqe të lirë / faqe uljeje me ID-në tuaj të referimit. Nuk është më e lehtë për të fituar para.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis
shqiptar - become an cannabis e-grower
shqiptar - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Phone: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Email [email protected]
Internet: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Programi Filialin ofron një plan marketingu të zgjuar / plan kompensimi me bonuse mbi 10 breza. - Ajo që ju rekomandoni është vetëm kalimi në një tjetër portofol të sigurt ku fitimet shtesë mund të realizohen. Asnjë shitje e parcelave, asnjë urdhër, asnjë rekomandim për një investim dhe pa premtime të ardhshme. Bëni para vetëm me planin e shpërblimit për rekomandimin e APP-së. : PLASTUSTOOOKEN Programi i Bonusit - Plani i Kompensimit / Plani i Marketingut për Distributorët !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023