bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   

PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange tani është live! - PlusToken STO (Security Token Offering) - Nëse dëshironi të blini kripto valute me telefonin tuaj celular, përdorni aplikacionin celular të PlusToken STO-Exchange.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Përdoruesit e Portofolit të APP mund të identifikohen në Psto-Exchange (PsEx) me informacionin e tyre të identifikimit.: Plus Token - PlusToken mund të shkëmbehet nëpërmjet PsEx në Bitcoin (BTC) dhe brenda Wallet APP në Ethereum (ETH). Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Shtëpi - PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange tani është live!
PsEx - Plus Token STO Exchange

Më 28 nëntor 2018, në Singapor u zhvillua ceremonia e hapjes së WBF STO Digital Currency Exchange. Si pjesë e kësaj ngjarjeje, u nënshkruan dokumentet për bashkëpunim strategjik midis WBF dhe Psto-Exchange (PsEx).


Më 24.12.2018 filloi operacioni i testimit të PlusToken STO Exchange. Që nga data 29.01.2019 këtu këmbyer monedhat dhe gjithashtu PlusToken (PLUS) janë tregtuar.

Përdoruesit e APP-së së PlusToken Portofoli mund të identifikohen drejtpërdrejt me emrin e tyre të llogarisë dhe fjalëkalimin e identifikimit në Psto-Exchange (PsEx).
Lidhu me faqen e internetit (versioni desktop):

https://www.pstoex.com

Nëse dëshironi të blini kripto-valute në lëvizje, vizitoni këtë faqe interneti me telefonin tuaj celular. Në pjesën e poshtme të faqes do të gjeni një lidhje shkarkimi për aplikacionin celular PlusToken STO Exchange.

Lidhja e drejtpërdrejtë në Exchange PLUS/BTC (në krye të majtë zgjidhni gjuhën):
https://www.pstoex.com/trade?na=PLUS_BTC


Shënime:

Përdoruesit e PlusToken Wallet APP nuk duhet të regjistrohen përsëri me PsEx. Ju mund të hyni direkt me emrin tuaj të llogarisë dhe fjalëkalimin e identifikimit në Psto-Exchange (PsEx).

PlusToken (PLUS) nuk mund të blihet direkt brenda APP-së së Portofolit. Një blerje e PlusToken është e mundur vetëm në PsEx. Fitimet dhe shpërblimet do të vazhdojnë të paguhen në PlusToken në portofolin PlusToken të APP.

Aktualisht PlusToken mund të shkëmbehen përmes PsEx në Bitcoin (BTC), dhe brenda app Wallet në Ethereum (ETH).

Pagesat nga Portofoli mund të transferohen drejtpërdrejt në PsEx.Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange tani është live! STO (Security Token Offering) PlusToken - Pagesat e portofolit mund të transferohen në mënyrë të drejtpërdrejtë në PsEx


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - shqiptar - in cannabis
shqiptar - become an cannabis e-grower
shqiptar - Krypto Staking Wallet
Krypto Staking Wallet

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


Acunetix
QlqzzNwr QlqzzNwr
3137 Laguna Street
94102 -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1
USA
Phone: 55­5-666-0606
Fax: 31­7-317-3137
Email [email protected]
Internet: http://www.vulnweb.com
Skype: 1
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - WBF STO Digital Currency Exchange në Singapor është nisur zyrtarisht për të mbështetur zhvillimin e teknologjisë blockchain STO - PlusToken mund të zëvendësohet në Bitcoin (BTC) nëpërmjet PsEx dhe brenda Wallet APP në Ethereum (ETH). : PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange tani është live! !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2023