bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

PLUS TOKEN - Pagesat QR code - PlusToken STO (Security Token Offering) - ri Wallet Plus Token-app është i pari i decentralizuar multi-portofolin me QR code sistemin e pagesave


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Sistemi i pagesave përmes QR code, në kombinim me shkëmbimin e decentralizuar, do të shkaktojë një bum mbarëbotëror.: Plus Token - Me pagesat e ardhshme të monedhës kripto janë aktualisht të mundshme: PLUS TOKEN, Bitcoin, Ethereum, DCEP / E-CNY, Litecoin, Doge, Bitcoin-Cash, gurgullimë, Dash dhe EOS. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Shtëpi - PLUS TOKEN - Pagesat QR code
Plus Token Multi-Wallet QR Kodi Pagesa Sistemi


Në kundërshtim me premtimet e ardhshme të ofruesve të tjerë, PLUS TOKEN tashmë ofron një sistem funksional të pagesave për monedha të ndryshme kriptoze.
Kriptet e monedhave transferohen brenda disa sekondave.

Çdokush me një llogari PLUS TOKEN mund të pranojë tashmë pagesa me kodin QR me Plus Token ose me monedha të tjera kripto. Ndryshimi në një monedhë konvencionale është e mundur në çdo kohë nga Exchanger-i i njohur.

Një sistem pagesash është më efikas sa më shumë përdorues ka në mbarë botën. Rrjedhimisht, përparësia ka një rritje të shpejtë të numrit të përdoruesve. Përdorimi opsional i AI-Dog i lidhur duhet të jetë një nxitje për sa më shumë njerëz që të jetë e mundur për të zbuluar këtë portofol të zgjuar dhe shumëllojshëm të decentralizuar për veten e tyre.
Sipas mendimit tonë, PLUS TOKEN ka potencial të jetë e shënuar si një ofrues pagesash nga shumë kompani të mirënjohura në të ardhmen.

Në shtator 2018 PLUS TOKEN nënshkruar së bashku me Zhao Sheng, përfaqësuesi i Fondit sipërmarrje Silicon Valley, një investim bashkëpunimin në vlerë prej 5 miliardë dollarë amerikanë.

Sistemi i pagesave PLUS TOKEN përmes QR kod, në kombinim me shkëmbimin e decentralizuar, do të shkaktojë një bum mbarëbotëror.udhëzime

Genero QR code për pagesën hyrëse

1.) Pas identifikimit klikoni mbi "Profile".

2.) Thirrni funksionin e pagesës "Payment".

3.) Zgjidh depozitat ("Collect").

4.) Për të zgjedhur monedhën e krippit.

5.) Zgjidh monedhën e kripto (këtu: Plus Token).

6.) Për të futur shumën.

7.) Për të zgjedhur monedhën.

8.) Përzgjedhja e monedhës (këtu: USD).

9.) Shkruani shumën (këtu: 235,5 USD) dhe klikoni në "OK".
 E RËNDËSISHME: Vlera e hyrjes me pikë dhe NUK me presje !! *

10.) Kërkoni kodin QR për depozitën e krippit.

11.) Kodi QR për depozitën (këtu: 3,2952 Plus Token, që korrespondon me 235,5 USD).

Në këtë shembull, ne kemi krijuar kodin QR për një depozitë kriptoze prej 235.5 $. Do të paguhet me 3.2952 Plus Token, e cila do të transferohet nga portofoli Plus Token i dërguesit në portofolin Plus Token të marrësit. Plus Token lehtë mund të shkëmbehet në BTC, XRP dhe EOS në çdo kohë.

Natyrisht, të gjitha monedhat e tjera të kodimit në APP të PLUS TOKEN mund të përdoren gjithashtu për sistemin e pagesave në QR.Dërgo pagesën e kodit QR te marrësi

1.) Përzgjedhja e funksionit të pagesës "Pay" në zonën e pagesës.

2.) Skano kodin QR të gjeneruar nga përfituesi.

3.) Futni fjalëkalimin e transaksionit dhe konfirmoni pagesën.
Shuma që duhet paguar do të transferohet drejtpërsëdrejti në portofolin PLUS TOKEN të paguesit.


*) Shënim për përdoruesit me sistemin operativ IOS (smartphones Apple):
Në varësi të cilësimeve të telefonit tuaj, mund të mos ketë pikë decimale në tastierën që shfaqet. Në këtë rast, shkruani shumën e dëshiruar me pikën dhjetore në p.sh. një skedar teksti. Pastaj kopjoni shumën dhe ngjiteni atë në fushën e futjes së Plus Token-APP. Pa Udhëzime
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - Pagesat QR code STO (Security Token Offering) PlusToken - Sistemi unik i pagesave të kodit QR për kripto valute. tani thjesht paguajnë ri Plus Token-app celular Korean,


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering shqiptar - another wallet
shqiptar - bonus wallet
shqiptar - medical cannabis
shqiptar - cannabis participation

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referer-ID dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në PlusToken.Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Multi-crypto-wallet me bazë Blockchain me QR-code Sistemi i pagesave për monedhën kripto dhe fiat. Aktualisht janë të mundshme: PLUS TOKEN, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash dhe EOS. - Rrufeja e shpejte QR Pages pagesa nga celulari ne celular. Skanimi i një kodi QR e bën të lehtë pagesën ose dërgimin e përdorimit të kripto-monedhës. : PLUS TOKEN - Pagesat QR code !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2021