bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

DCEP / E-CNY in PLUS TOKEN - PlusToken STO (Security Token Offering) - Kripto menjava / denarnica / menjava za nakup DCEP / E-CNY. Navodila za prenos APP-ja na vaš pametni telefon (IOS in Android). Vadnica za prenos in brezplačno registracijo / registracijo.


Albanian, english, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, belarusian,
Decentralizirana multi-kripto denarnica, decentralizirana menjava, plačilne rešitve prek QR kode in AI pasje arbitražno trgovanje ++ Vse v enem mobilnem programu za pametne telefone Android in IOS ++ Privlačen partnerski program za priporočila ++ Bonus program za DCEP / E-CNY: Plus Token - Prenesite aplikacijo zdaj! Varna denarnica za kripto valute, kot so BitCoin, LiteCoin, Ethereum, Bitcoin-Cash, DCEP / E-CNY, Doge, EOS, Ripple in Dash - trajno varna, decentralizirana in anonimna. Slovenija, Slovenia
slovenščina, Slovenian - Slovenia, - Security Token Offering (STO)
Domov - DCEP / E-CNY in PLUS TOKEN
DCEP / E-CNY in PLUS TOKENKitajska digitalna valuta in denarnica Plus Token


Prvi del: DCEP / E-CNY

Kaj je DCEP / E-CNY?
 • DCEP / E-CNY (Digital Currency Electronic Payment) je zakonita digitalna valuta, ki jo izda People's Bank of China. DCEP / E-CNY je v bistvu digitalno plačilno sredstvo. DC se nanaša na digitalno valuto, EP se nanaša na elektronsko plačilo, torej na digitalno valuto in elektronske plačilne instrumente. Njegove funkcionalne lastnosti so popolnoma enake kot pri papirnem denarju, vendar v digitalni obliki.
 • DCEP / E-CNY, ki ga je izdala centralna banka, je zamenljiv za papirni denar. Domnevamo lahko, da je DCEP / E-CNY šesta izdaja kitajske valute RMB (RMB 3.0, digitalna valuta nadomešča tradicionalne bankovce in kovance).

DCEP / E-CNY funkcije in prednosti:
 1. Popoln sprejem. Nobena kitajska institucija ali posameznik ne more zavrniti DCEP / E-CNY. Valuta je na kitajsko nacionalno valuto RenMinBi (RMB) vezana 1: 1.
 2. Visoka varnost zaradi garancije za posojilo centralne banke.
 3. Dve ravni kriptografske varnosti. Volks-Zentralbank - Komercialna banka - Javna, ni privzete tehnične poti.
 4. Zamenjava rezervnega denarnega sistema (M0). DCEP / E-CNY je nadomestilo za M0, ki je nadomestilo za gotovino (sistem je zasnovan za do 300.000 transakcij na sekundo).
 5. Dvojna plačila brez povezave. To pomeni, da se lahko plačila izvedejo, tudi če sta plačnik in prejemnik plačila brez povezave. Dokler mobilni telefon deluje, se lahko dva mobilna telefona v realnem času povežeta za prenos denarja, ki nato kroži kot papirni denar.
 6. Anonimnost. Zahteve po anonimnih javnih plačilih brez vezave bančnih kartic so izpolnjene.
 7. Plačajo se lahko tudi zelo visoki zneski, vendar bo za to morda potrebno potrdilo KYC (Know Your Customer).
 8. Štiri institucije centralne banke imajo skupno 84 tehnoloških patentov (od septembra 2019).

Kakšen problem rešuje DCEP / E-CNY?
 1. Enostaven za prevoz in plačilo (spremembe niso potrebne).
 2. Nizki stroški (proizvodnja, tiskanje, vračilo, prevoz, skladiščenje, obraba) in so okolju prijazni.
 3. Ponarejanje ni več mogoče (boj proti ponarejenemu denarju).
 4. Izvedba pridobivanja podatkov v realnem času, kot so ustvarjanje valut, računovodstvo in pretok podatkov. Ponuja uporabno referenco za naložbe v valute, formulacije in izvajanje denarne politike.
 5. Plača se lahko brez dostopa do interneta.
 6. Zaščita kitajske denarne suverenosti in pravnega statusa.
 7. RMB hitro postane mednarodno plačilno sredstvo.

Izvor DCEP / E-CNY
 1. Leta 2014 je centralna banka ustanovila zakonito raziskovalno skupino za digitalno valuto, ki bi preučevala blockchain in digitalne valute.
 2. Leta 2017 je centralna banka uradno ustanovila China Digital Currency Research Institute.
 3. V letu 2018 je Digital Currency Research Institute ustanovil "Shenzhen Fintech Co., Ltd.", da bi sodeloval pri razvoju blockchain finančnih transakcij in drugih projektov.
 4. Med prvimi institucijami, ki so avgusta 2019 osvojile digitalno valuto centralne banke, so bili Alibaba, Tencent, Kitajska industrijska in komercialna banka, Kitajska gradbena banka, Kitajska banka, Kitajska Agrarbank in China UnionPay.
 5. Januarja 2020 je centralna banka uradno predstavila DCEP / E-CNY in svetovno oglaševanje zanjo.

Drugi odsek: PLUS TOKEN

Kaj je Plus Token?
 1. Decentralizirana kripto denarnica. Podpira osem glavnih digitalnih valut, brezplačen prenos in registracijo ter brezplačno uporabo.
 2. Ustvaril korejski tehnični tim, prvotno iz Samsung in Google Pay.
 3. Prejemajte 6 - 18% svojega kripto depozita mesečno (z dnevnim plačilom).
 4. Najmanjši znesek na AI-Dog je 500 USD.
 5. Najvišji znesek je 50.000 USD na račun.
 6. AI-Dog lahko kadar koli izklopite in izplačate svoj kripto depozit.

Kako Plus Token ustvarja svoj dobiček?
Križna denarnica z več premoženja
 1. OTC (Over The Counter) Exchange.
 2. AI-Dog Arbitrage (od leta 2015).
 3. Gostovanje mobilnih iger.
 4. Rešitev mobilnega plačila.
 5. Portal za trgovce.
 6. Vgrajena je decentralizirana mobilna izmenjava.
 7. Družbeni mediji in gostovanje projektov.

Kako se registriram pri Plus Token AI-Dog?
 1. Omejena uporaba AI-Dog! Uporaba je po vsem svetu omejena na 10 milijonov članov. Trenutno je v 173 državah 3,8 milijona članov. Kitajska centralna banka za svoje namene rezervira 2 milijona računov. To pomeni, da je na voljo le 4,2 milijona računov.
 2. Registracija je mogoča le do leta 2022 ali do 10 milijonov članov - karkoli prej pride.
 3. Ko Plus Token doseže 10 milijonov članov, novi člani ne morejo več aktivirati svojih AI-Dog.
 4. Vendar pa bo prvih 10 milijonov članov v naslednjih 2 letih prejelo bonus 6 - 18% mesečno.
 5. Vnaprej pripravite kartice za mobilni telefon in vnaprej kupite digitalne valute za depozite v AI-Dog. Pojdite na začetni položaj, preden odprete omrežje! Vse pozicije bodo verjetno zelo hitro zapolnjene!

Ekološki razvoj in perspektive DCEP / E-CNY in Plus Token

DCEP / E-CNY prihodki od oglaševanja znotraj Plus Token
 1. Obstajajo tri stopnje prihodka od oglaševanja. Domače oglaševanje na Kitajskem zagotavlja 6% za količino DCEP / E-CNY, čezmorsko oglaševanje pa 9% za količino DCEP / E-CNY! Obdobje kampanje za promocijo DCEP / E-CNY je 18 mesecev!
 2. Po 18 mesecih so še dodatne nagrade (ob prijavi), ki jih lahko uživamo celo življenje!
 3. Samo globalni uporabniki Plus Token lahko izkoristijo to DCEP / E-CNY oglaševanje.
Prenos Navodila
Referer-ID: 1783026792

DCEP / E-CNY in PLUS TOKEN STO (Security Token Offering) PlusToken - S kripto valutami BTC, ETH, DCEP / E-CNY, LTC, DASH, BCH, XRP, DOGE & EOS se lahko trguje in hrani v denarnici. Nakup in menjava kitajske kripto valute DCEP / E-CNY.


slovenščina, Slovenian - Slovenija, Slovenija, Slovenia
white russian, vietnamski, ukrajinski, turška, Thai, švedski, Srbščina, španski, slovenščina, Slovak, ruski, romunsko, portugalski, poljski, norveški, Nizozemski, nemško, madžarski, kitajski, Japonski, Italijanski, Hrvaški, Hindi, Grški, francoski, finski, Danski, Češka, bosanski, Bolgarski, Angleščina, Albanski, - (STO) Security-Token-Offering slovenscina - another wallet
slovenscina - bonus wallet
slovenscina - medical cannabis
slovenscina - cannabis participation

Zahtevajte brezplačno spletno stran ekipe
Ta spletna stran z vašim Referer-ID in drugim marketinškim gradivom je na voljo brezplačno, če ste se prej registrirali tukaj v PlusToken.Ta spletna stran je storitev IS-R
NEODVISNI PARTNER PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


 
Hvala!

Odločilen za vaš uspeh je močna ekipa.
To spletno stran boste prejeli brezplačno, kot tudi dodatne ciljne strani in nadaljnje trženjsko gradivo.


Preprosto vpišite svoj e-naslov:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Mednarodna distribucija DCEP / E-CNY prek APP PT. Prenesite, prijavite / registrirajte se samo prek referenca. Navodila po korakih o tem, kako deluje. - Če želite namestiti denarnico DCEP / E-CNY, boste tukaj našli vadnico, s katero podrobno in korak za korakom razložimo, kako poteka prenos in registracija ter dodatne informacije. : DCEP / E-CNY in PLUS TOKEN !


belarusian, Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Dutch, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, english, Albanian, Slovenija, Slovenia
slovenščina, Slovenian - Slovenia, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2021