bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange je zdaj v živo! - PlusToken STO (Security Token Offering) - Če želite trgovati s cryptocurrencies s svojim mobilnim telefonom, uporabite mobilno aplikacijo PlusToken STO-Exchange.


Albanian, english, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, belarusian,
Uporabniki aplikacije APP za denarnice se lahko prijavijo v Psto-Exchange (PsEx) s svojimi podatki za prijavo.: Plus Token - PlusToken lahko izmenjujete preko PsEx v Bitcoin (BTC) in znotraj APP denarnice v Ethereumu (ETH). Slovenija, Slovenia
slovenščina, Slovenian - Slovenia, - Security Token Offering (STO)
Domov - PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange je zdaj v živo!
PsEx - Plus Token STO Exchange

28. novembra 2018 je v Singapurju potekala otvoritvena otvoritev WBF STO Digital Currency Exchange. V okviru tega dogodka so bili podpisani dokumenti za strateško sodelovanje med WBF in Psto-Exchange (PsEx).


24.12.2018 se je začela testna operacija PlusToken STO Exchange. Od 29.01.2019 se tukaj trguje s kripto valutami in tudi z PlusToken (PLUS).

Uporabniki v aplikaciji PlusToken Denarnica se lahko neposredno prijavijo s svojim imenom računa in geslom za prijavo v Psto-Exchange (PsEx).
Povezava do spletnega mesta (različica za namizje):

https://www.pstoex.com

Če želite trgovati s kripto valutami na poti, obiščite to spletno mesto s svojim mobilnim telefonom. Na dnu strani boste našli povezavo za prenos za mobilno aplikacijo PlusToken STO Exchange.

Neposredna povezava na Exchange PLUS/BTC (v zgornjem levem kotu izberite jezik):
https://www.pstoex.com/trade?na=PLUS_BTC


Opombe:

Uporabniki aplikacije PlusToken Wallet APP ni treba ponovno registrirati v storitvi PsEx. Lahko se prijavite neposredno z imenom računa in geslom za prijavo na Psto-Exchange (PsEx).

PlusToken (PLUS) ni več mogoče kupiti neposredno v aplikaciji Denarnica. Nakup PlusToken je mogoč samo v PsEx. Dobitki in bonusi se bodo še naprej plačevali v PlusToken denarnici v aplikaciji PlusToken.

Trenutno je mogoče PlusToken zamenjati z Bitcoin (BTC) preko PsEx in Ethereum (ETH) v aplikaciji Denarnica.

Izplačila iz denarnice se lahko prenesejo tudi neposredno na PsEx.Prenos Navodila
Referer-ID: 1783026792

PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange je zdaj v živo! STO (Security Token Offering) PlusToken - Izplačila denarnice se lahko po želji prenesejo neposredno v PsEx


slovenščina, Slovenian - Slovenija, Slovenija, Slovenia
white russian, vietnamski, ukrajinski, turška, Thai, švedski, Srbščina, španski, slovenščina, Slovak, ruski, romunsko, portugalski, poljski, norveški, Nizozemski, nemško, madžarski, kitajski, Japonski, Italijanski, Hrvaški, Hindi, Grški, francoski, finski, Danski, Češka, bosanski, Bolgarski, Angleščina, Albanski, - (STO) Security-Token-Offering slovenscina - another wallet
slovenscina - bonus wallet
slovenscina - medical cannabis
slovenscina - cannabis participation
partners worldwide, who grow for you - slovenscina - in cannabis

Zahtevajte brezplačno spletno stran ekipe
Ta spletna stran z vašim Referer-ID in drugim marketinškim gradivom je na voljo brezplačno, če ste se prej registrirali tukaj v PlusToken.
NEODVISNI PARTNER PLUS TOKEN
Referer-ID : 1783026792


 
Hvala!

Odločilen za vaš uspeh je močna ekipa.
To spletno stran boste prejeli brezplačno, kot tudi dodatne ciljne strani in nadaljnje trženjsko gradivo.


Preprosto vpišite svoj e-naslov:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - WBF STO Digital Currency Exchange v Singapurju je uradno zapeljal v podporo razvoju tehnologije blockchain STO - PlusToken lahko zamenjate v Bitcoin (BTC) preko PsEx in v aplikaciji Denarnica v Ethereumu (ETH). : PLUS TOKEN - PsEx, PlusToken STO-Exchange je zdaj v živo! !


belarusian, Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Dutch, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, english, Albanian, Slovenija, Slovenia
slovenščina, Slovenian - Slovenia, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2022